collectie

Zitbanken

Harmonieus en allesomvattend design resulteren in ongeëvenaard comfort voor alle Natuzzi Italia zitbanken.
Elk model wordt met de hand afgewerkt en bekleed met leder of stof in Italië.

Leuca

Bijeenkomen is de profilerende rode draad van de zitbank Leuca, waarvan de rugleuning en zitting elkaar op meesterlijke en ongebruikelijke manier kruisen boven kegelvormige geborsteld metalen pootjes.

Botanic

Botanic inspireert zich op natuurlijke organische vormen en is een gastvrije schuilplaats om uw vertrekken stijl en verfijning te geven.

Leaf

Met zijn losse rugkussens voor een comfortabele en persoonlijke look onderscheidt de zitbank Leaf zich door extreme veelzijdigheid. Dankzij zijn strakke lijnen en royale afmetingen past hij bij voor elke meubelstijl. Voor die dagelijkse momenten van knusse gezelligheid en welzijn komen comfort en lineariteit.

Levante

Levante is een compacte zitbank met open onderstel en een sterke persoonlijkheid. Dit praktische designmeubel is ideaal om stedelijke ruimtes mee te verfijnen. Vooral de onderbroken hoek onder de armleuningen valt op. Een stilistische toets die het project lichter maakt.

Seagull 7

Een eerbetoon aan het kenmerkende “visuele comfort” van de Natuzzi-stijl in de jaren 80 en 90.

POSITANO

De imponerende, stijle kustlijn van Apulië wordt geherinterpreteerd in de krachtige belijning en het omhullende comfort van bank Positano, waarbij de adembenemende precisie en het comfort van de elegante bekleding worden benadrukt.

SELVA

Uitnodigend en toch statig: Selva is geïnspireerd op de stammen van olijfbomen die gehouwen zijn door de krachten van Moeder Natuur, een synoniem voor kracht en stevigheid, maar ook voor verleidelijke creativiteit.

ICARO

Lichtheid in vorm wordt gecombineerd met ongeëvenaard comfort in Icaro, een modulair systeem voor het creëren van woonruimtes die voldoen aan verschillende eisen qua design, ruimte en functionaliteit.

CAVA

Cava geeft uitdrukking aan esthetische vormgeving en een gedurfde eigentijdse stijl waarin design en functionaliteit op harmonieuze wijze samengaan.

CAMPUS

Het afgemeten, elegante ontwerp van Campus is een tijdloze interpretatie van klassieke vormen.

SKYLINE

Het silhouet van een skyline vormt de inspiratie voor deze bank waarvan de vormen, afmetingen en functies menigeen versteld zullen doen staan.

AMALIA

Een oase van pure ontspanning, een perfecte mix van klassieke en moderne stijl. Met zijn simpele belijning steelt Amalia de show in elke woonkamer of slaapkamer.

WINSTON

Een toonbeeld van tijdloze elegantie en comfort, ontworpen door Manzoni & Tapinassi.

ETOILE

This elegant addition to the living area is suitable for rooms in every size and style. 

Capriccio

Een slaapbank die gekenmerkt wordt door een compact, vierkant ontwerp, perfect voor appartementen.

Domino

Een zitbank gedefinieerd door zijn enorme modulariteit en dewelke zich kan uitdrukken in de meest gestructureerde en gevarieerde opstellingen.

Pliè

Uitmuntend Italiaans vakwerk en ‘Triple Motion’ functies die ultiem comfort leveren, karakteriseren deze zitbank met zijn zacht en verwelkomend design.

Brick

Een zeer comfortabele klassieker met veelzijdige opstellingen en bekledingen.

Brooklyn

Hedendaags design betreedt de woonkamer en voegt waarde en elegantie toe.

Rock 56

Een wonder van comfort en technologie.

Algo

Een kubistisch hedendaags design verbergt super comfort met de recente generatie van relaxfuncties.

Opus

Een gesofistikeerde zitbank met veel persoonlijkheid en hedendaags design.

King

De waardevolle capitonneer techniek is een embleem van hoogwaardig vakmanschap.

KENDO

Een perfecte combinatie van modulariteit, vakmanschap en uitgepuurd design: door Manzoni & Tapinassi. 

MELPOT

Melpot, ontworpen door Mauro Lipparini, is een sterk modulair en veelzijdig zitbanksysteem voor uw woonkamer.

Balance

Dé blikvanger in elke ruimte.

Stan

Een eenvoudige doch veelzijdige zitbank ontworpen door Enrique Marti.

Galaxy

Het summum van comfort en innovatie.

Fly
Fly

Deze zitbank valt op door zijn strakke lijnen en biedt een subliem comfort op maat. 

Mentore

Een compact design, geïnspireerd op de jaren zeventig. Uniek comfort dankzij de hoge rugleuning, geïntegreerde lendensteun en ruime zitting. 

Quadro

Quadro is ontworpen voor kleine ruimten door esthetiek en veelzijdigheid intelligent met elkaar te combineren.

Surround

Surround combineert ultramoderne eigenschappen en extreem comfort. Deze eigentijdse zitbank is vooral interessant voor muziekliefhebbers, dankzij de mogelijkheid om een audiokit in de bank te integreren.

Tenore

De zitbank Tenore heeft een geraffineerd ontwerp dat wordt gekenmerkt door ultrasmalle armleuningen,  "mocassin“ stiksels en unieke poten in satijnnikkel.

Volo

Met zijn compacte afmetingen en grote veelzijdigheid is Volo de ideale oplossing voor elk interieur.

Preludio

Preludio is een zitbank die is ontworpen voor moderne en exclusieve interieurs.

Respiro

Het minimalistische ontwerp, de licht gebogen basisvorm van de zitting en de achterkant, de lendensteun en de verstelbare armleuning zijn de belangrijkste eigenschappen van de zitbank Respiro.

Tempo

De zitbank Tempo, ontworpen door de Italiaanse architecten Manzoni en Tapinassi, heeft een tijdloos, verfijnd ontwerp.

Tratto

Met zijn elegante ontwerp en compacte afmetingen is de zitbank Tratto de beste oplossing voor kleinere stadswoningen.

Avana

Avana is een bestseller van Natuzzi Italia.  

Borghese

Met zijn stijlvolle ontwerp met zachte vormen en verstelbare hoofdsteunen biedt de zitbank Borghese superieur comfort.

Dorian

Dorian, ontworpen door de architecten Manzoni en Tapinassi, is een indrukwekkende en esthetisch aantrekkelijke zitbank met royale verhoudingen en gebogen vormen.

Golf

Een compacte zitbank met metalen poten voor een lichte, elegante look.

Herman

De zitbank Herman, ontworpen door de architecten Manzoni & Tapinassi, is een harmonieus, groot en uiterst modulair zitsysteem.

Iago

Een theatrale naam voor een zitbank met een enorme visuele impact.

Jeremy

Een spel van in elkaar passende armleuningen en basis, rechte lijnen en een buitengewoon comfort door de combinatie van polyurethaan, Memory Foam en dons voor de vulling.

Notturno

Dankzij zijn compacte afmetingen kan de zitbank Notturno gemakkelijk worden aangepast. Hij is dus ideaal voor kleine appartementen, studeerkamers en vakantiewoningen.

Philo

De kenmerken die het moderne, elegante ontwerp van de zitbank Philo uniek maken zijn de nauwkeurige doorstikking en de vorm van de metalen poten.

La Scala

De zitbank La Scala is een moderne interpretatie van de klassieke Chesterfield. Het is een vakkundig meesterwerk, gekenmerkt door de lijnen langs de hele omtrek die de gecapitonneerde details en zachte kussens omranden.

Long Beach

De zitbank Long Beach, ontworpen door de architect Claudio Bellini, heeft een zacht en uitnodigend ontwerp met smalle armleuningen die alle ruimte bieden om te genieten van de royale, comfortabele zittingen.

Brio

De naam verwijst naar een muziekterm en roept levendigheid en veelzijdigheid op.

Diesis

Diesis is een compacte zitbank, ideaal voor kleine appartementen. Hij wordt gekenmerkt door stijlvolle details zoals de bies op de armleuningen en de subtiele, houten poten. 

Don Giovanni

Don Giovanni, een ontwerp van de Italiaanse architect Claudio Bellini, wordt gekenmerkt door zijn royale zittingen en unieke comfort.

Duca

Duca is een indrukwekkende, zorgvuldig ontworpen zitbank, waarvan het superieure comfort bij de eerste blik duidelijk is.

Fidelio

De zitbank Fidelio, ontworpen door de architecten Manzoni en Tapinassi, heeft een superieur frame met optionele hightech relaxsystemen.

Forma

De zitbank Forma is ontworpen door de Italiaanse architect Claudio Bellini. Forma heeft een modern en aangenaam ontwerp, geïnspireerd op de stedelijke stijl, met een opvallende bies, die het zijprofiel versterkt.

Ido
Ido

In de zitbank Ido, ontworpen door Mauro Lipparini, komen moderniteit en design samen in een uitzonderlijke harmonie.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store