Eettafels

Winston

De typisch Italiaanse traditie van meubels uit de 20e eeuw, geherinterpreteerd met behulp van eigentijdse materialen en afwerkingen, creëert een collectie met een sterke persoonlijkheid. Functioneel, esthetisch aantrekkelijk en bewerkt met kundige ambachtelijke technieken maken van de collectie Winston een archetype van tijdloze elegantie, ontworpen door Manzoni & Tapinassi.

DETAILS

Eettafel Winston onderscheidt zich door zijn gedurfde ontwerp en aantrekkelijke mix van vormen en materialen. Vooral de vorm van het voetstuk, waar verschillende oppervlakken elkaar harmonisch doorkruisen.

DETAILS

MATERIALEN

Bovenblad van eiken of marmer gecombineerd met messing, waardoor een onverwachte structuur en een verfijnde esthetische rijkdom ontstaat.

MATERIALEN

UITVOERINGEN

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Architect Maurizio Manzoni en professor Roberto Tapinassi gingen in 2001 een samenwerking aan om een van de meest opmerkelijke professionele partnerschappen te vormen.

Manzoni & Tapinassi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store