collectie

Wandsystemen en boekenkasten

De wandsystemen en boekenkasten van Natuzzi Italia onderscheiden zich door hun veelzijdigheid.
Aan de wand gemonteerd, zelfdragende of modulair zijn deze ideaal om voorwerpen, boeken en tv-toestellen goed georganiseerde te houden.

ARCH

Boekenkast Arch wordt gekenmerkt door een onmiskenbare stijl die architectonische elementen uit de streek Apulië herinterpreteren in een moderne en eigentijdse taal en met een originele smaak. Een stijlicoon, gekenmerkt door de bogen die bij elkaar komen in een hele lijn van spiegels en een spel van doorschijnendheid, wat alles bij elkaar zorgt voor een sterke visuele impact.

FIL ROUGE

Een verfijnde en elegante combinatie van materialen, namelijk marmer, hout en metaal.

Plissé

Naar het voorbeeld van 19e-eeuwse kamerschermen creëerde Vasilev een wandmeubel dat, hoewel het is geïnspireerd door het verleden, opvallend eigentijdse concepten belichaamt.

Kubika 95

Het modulaire wandmeubel Kubika, de vrucht van het creatieve genie van de architect Pierangelo Sciuto, wordt gekenmerkt door dikke, horizontale lijnen die de ruimte een gevoel van harmonie geven.

Novecento

Novecento is een modulair systeem dat bestaat uit vloer- en wandelementen: banken, laden, open vakken, kasten met en zonder deuren, legplanken, een houten lambrisering en dressoirs.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store