Valori-591d7e70acb8e1.jpg

Waarden

Authentieke kwaliteit en een sterke betrokkenheid bij onderzoek, maatschappelijke verantwoordelijkheid en ecologische duurzaamheid zijn de bedrijfswaarden waar de Groep tot op de dag van vandaag op steunt.
Kwaliteitscontrole

Elk product ondergaat talloze kwaliteitstesten om de weerstand tegen belasting, stabiliteit, slijtage, wrijving, impact en lichtomstandigheden te beoordelen. Dit is de enige manier om te verzekeren dat we onze klanten de beste kwaliteit aanbieden, die jarenlang meegaat.

Innovatie

De geschiedenis van Natuzzi is een continu onderzoeks- en ontwikkelingsproces In de loop der jaren vervaardigde Natuzzi succesvolle producten die de wereld van binnenhuisinrichting voor altijd veranderd hebben: gekleurde lederen zitbanken in de jaren tachtig, relaxmechanismen in de jaren negentig, de volgende generatie in-motie zitbanken die het nieuwe millennium aankondigde en recent - de Re-vive relaxfauteuil.

Internationale certificaten

De waarde van onze keuzes blijkt uit de internationale ISO 14001, ISO 9001 en OHSAS 18001-certificaten voor kwaliteitsmanagement en onze inzet voor de bescherming van het milieu.

Hernieuwbare energiebronnen

Vijf fotovoltaïsche installaties drijven onze Santeramo hoofdzetel in Colle en onze productielocaties in Matera en Laterza aan. Dankzij de energie die wordt opgewekt door 21.000 fotovoltaïsche modules, dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot in de lucht.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store