Vico Vico Vico Vico
Lampen

Vico

De lamp Vico is een authentieke lichtsculptuur met een sterke visuele impact. Met haar zachte, ronde volumes belichaamt deze tafellamp zuivere lijnen en de aanwezigheid in de ruimte. De essentie van het project schuilt in het evenwicht tussen de voet en de lampenkap, die boven de structuur lijkt te hangen.

DETAILS

DETAILS
test3

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De lampvoet en lampenkap van de lamp Vico zijn vervaardigd uit gelakt metaal; de lampenkap wordt gekenmerkt door een ronde Plex bovenkant voor een zachter licht. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Vico is verkrijgbaar als tafellamp in verschillende afmetingen.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Victor Vasilev ontwerper

Victor Vasilev, geboren in Plovdiv (Bulgarije) in 1974, gaat als ontwerper en architect constant op zoek naar de essentie van vormen en materialen. Hij studeerde af aan de Politecnico di Milano en volgde les aan de kunstacademie van Kopenhagen, vooraleer in 2004 in Milaan zijn eigen bedrijf op te richten. Hij won verschillende internationale onderscheidingen.

Victor Vasilev
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store