Vesta 72
Stoelen

Vesta

Met zijn massief essenhouten frame combineert de stoel Vesta eenvoud en elegantie. Daarbij komt nog een uitstekend comfort dankzij de goed gevulde zitting en rugleuning, die zijn bekleed met leder verfraaid met geraffineerde stiksels.

DETAILS

Terwijl de zitting en rugleuning superieur comfort bieden, maakt de sponstechniek die is gebruikt voor de afwerking de poten van de stoel extra bijzonder.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN VERSIES

De stoel Vesta is verkrijgbaar in een brede waaier aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN EN VERSIES
MATERIALEN EN VERSIES

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store