Venere Venere Venere
Ladekasten

Venere

De venere ladenkast maakt onderdeel uit van een collectie slaapkamermeubilair die ontworpen is ter aanvulling van het venere-bed. Een delicaat, golvend ontwerp bereikt een perfect evenwicht tussen natuurlijke schoonheid en industriële moderniteit.

DETAILS

Een bijzondere eigenschap is het ontbreken van een zichtbare handgreep, waardoor het golvende ontwerp wordt benadrukt en de gebruikte materialen goed tot hun recht komen.

DETAILS

MATERIALEN

Onderstel van lasergesneden, gewalst plaatstaal, gepolijst en gelakt. Ladenkast en ladefronten van gebogen populierentriplex met MDF buitenpanelen, gelakt of gefineerd in diverse houtsoorten. Binnenkant van de laden gelakt zodat ze passen bij de afwerking van de buitenkant.
Sieradenlade met houten bodem en decoratief rooster van gelakt hout. Laden met Blum-ladegeleiders en een druk/trek openingsmechanisme. Bovenkant van MDF met gelakte afwerking of fineer.

MATERIALEN

UITVOERINGEN

Bernhardt & Vella ontwerper

Dit partnerschap begon in Milaan in 2008, en combineert de ervaring en creativiteit van Ellen Bernhardt en Paola Vella. Hun werk gekenmerkt door professioneel eclecticisme gaat van industrieel ontwerp tot interieurinrichting.

Bernhardt & Vella
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store