Stoelen

VALLE

De Valle eetkamerstoel heeft een opvallende en eigentijdse uitstraling en wordt gekenmerkt door een comfortabele rugleuning en een belijning die een originele ontwerp laat zien. De afwerking van de rugleuning en de armsteun zijn een duidelijk bewijs van uitmuntend stoffeerdersvakmanschap.

DETAILS

Het onderstel van massief houten poten is draaibaar, waardoor de stoel geschikt is voor gebruik thuis en in horecagelegenheden.
De rugleuning is door middel van houten steunen verbonden met de zitting, wat de zakelijke en tijdloze uitstraling van de Valle-stoel benadrukt.

DETAILS

MATERIALEN

Eetkamerstoel met poten vervaardigd uit massief geborsteld essenhout, met een afwerking in tabakskleur. Panelen van roestvast staal gelakt in champagne-kleur.
Rugleuning gemaakt van gebogen multiplex, bekleed met polyurethaan van gemiddelde dichtheid en gestoffeerd met stof of leer.

MATERIALEN

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Mauro Lipparini ontwerper

Lipparini is een eclectisch architect en ontwerper die zijn creativiteit op alle gebieden tot uitdrukking brengt: complexe industriële projecten, interieurarchitectuur, installaties, studie van projecten.  Hij is een van de leidende figuren van het "Italiaanse minimalisme", dat veel succes kent, en zijn talent wordt wereldwijd erkend. Lipparini studeerde in 1980 af in Firenze en heeft Italië gekozen als de ideale plek voor zijn research en werk.

Mauro Lipparini
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store