Tenore Tenore Tenore
Zitbanken

Tenore

De zitbank Tenore heeft een geraffineerd ontwerp dat wordt gekenmerkt door ultrasmalle armleuningen,  "mocassin“ stiksels en unieke poten in satijnnikkel. Zelfs kleine woonkamers zijn de perfecte setting voor het waarderen van de moderniteit en het comfort van deze zitbank.

DETAILS

Structurele elementen en opvallend vakmanschap kenmerken de zitbank Tenore - een meubel dat de aandacht trekt in elk interieur.

DETAILS
test3

MATERIALEN

De zitbank Tenore is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen, zoals stof, mooi Natuzzi leder of een combinatie van stof en leder: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN
MATERIALEN

VERSIES

Tenore is verkrijgbaar in standaard- of hoekconfiguraties, met of zonder chaise longue, om aan alle ruimtelijke behoeften te voldoen.

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Architect Maurizio Manzoni en professor Roberto Tapinassi gingen in 2001 een samenwerking aan om een van de meest opmerkelijke professionele partnerschappen te vormen.

Manzoni & Tapinassi
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store