MENU Natuzzi
x
Laden
Salontafels

Tempo

De serie salontafels Tempo is uiterst veelzijdig voor wat betreft de verkrijgbare uitvoeringen en materialen, die onderling kunnen worden gecombineerd voor een compleet en stijlvol interieur. Door haar vorm past de tafel uitstekend naast een zitbank.

DETAILS

Een van de mogelijke verkrijgbare afwerkingen van het bovenblad is roestvrij staal met nikkelzilveren afwerking, wat het ontwerp
dezelfde warme en kostbare touch geeft van door middeleeuwse ambachtslieden vervaardigde zilveren voorwerpen.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De salontafels Tempo hebben een antracietkleurig gecoat metalen frame met gestructureerd effect.
De tafelbladen zijn verkrijgbaar in 8 mm dik getemperd en mat gelakt glas in verschillende afwerkingen en kleuren.

De serie Tempo omvat een rechthoekige centrale tafel en bijzettafel, een rechthoekig tafel voor achter de zitbank (links en rechts) en een rechthoekige eindtafel.

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store