collectie

Tapijten

Luxueuze en dichtgeweven wol, zijde en andere natuurlijke materialen worden echte meesterwerken die getuigen van vakmanschap en creativiteit. De tapijten van Natuzzi Italia vormen een aanvulling op de inrichting van elke woonkamer of slaapkamer.

Olea

Olea

Marcel Wanders, een internationaal gerenommeerde ontwerper, ontwierp het tapijt 'Olea' met een sterke persoonlijkheid en interpreteert de natuurlijke elementen die typerend zijn voor de regio Puglia door middel van de grafische vormgeving: de zee en de olijfbomen.

SOPHIA

SOPHIA

Een klassiek en toch eigentijds vloerkleed, met buitengewone esthetische en functionele kenmerken.

BERBERO

BERBERO

De ontwerper Mauro Lipparini eert de Berber-traditie van handgeknoopte kleden, met een toevoeging van subtiele grafische tekens die deze collectie intimiteit en verfijning.

JADE

JADE

Een verhaal van geometrische convergenties op het oppervlak van een handgeweven vloerkleed. Contrasten die nieuwe perspectieven versterken en ontwerpen.

RACE

RACE

De plooitechniek uit de modewereld vormde de inspiratie voor deze collectie unieke vloerkleden.

MAGNA GRECIA

MAGNA GRECIA

Het verleden ontmoet de toekomst. 

Seti

Seti

Dit verfijnde tapijt is gemaakt volgens de traditionele Tibetaanse handweeftechniek van 100% bamboezijde, die garant staat voor meer sterkte, flexibiliteit en hanteerbaarheid.

X

Affresco

Affresco

Affresco is een prachtig, met de hand gemaakt tapijt.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store