MENU Natuzzi
x
Laden
Svevo Svevo
Bedden

Svevo

De uitnodigende vormen van het Svevo-systeem bereiken de slaapkamer. Svevo is een perfect voorbeeld van het „total harmony“-concept van Natuzzi Italia: objecten worden gecombineerd tot een harmonieus geheel dat zich naar het hele huis verspreidt.
In het bed Svevo gaat de stijl van de jaren ‘50 samen met glamoureus slaapcomfort.

DETAILS

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Svevo is verkrijgbaar in een brede waaier aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw levensstijl en interieur past.
Dit bed is verkrijgbaar met verschillende afmetingen en met verschillende soorten matrassen, en is de ideale oplossing voor elke ruimte en elke behoefte.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store