MENU Natuzzi
x
Laden
Svevo
Zitbanken

Svevo

De zitbank Svevo, een schitterend ontwerp van de architecten Manzoni en Tapinassi, wordt gekenmerkt door vierkante en lineaire vormen. Svevo is geïnspireerd op de verhoudingen van de jaren '50, opnieuw ontworpen in een lichter, dynamischer model. In het bijzondere frame dat de zachte vulling ondersteunt, worden verschillende materialen gecombineerd, zoals hout en metaal, voor een perfect esthetisch resultaat. De dunne armleuningen verlenen moderniteit aan het meubel dat een kostbaar element wordt in zowel huiselijke als professionele interieurs.

DETAILS

De zitbank Svevo combineert hedendaags comfort met de elegantie van de jaren '50.

DETAILS

MATERIALEN

De zitbank Svevo is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen:
kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN
MATERIALEN

VERSIES

Svevo is verkrijgbaar in een versie met twee of met drie zitplaatsen.

VERSIES
VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store