collectie

Stoelen

Een gewoon gebruiksobject kan een mooie aanvulling op uw interieur vormen: dit is de filosofie achter de collectie stoelen van Natuzzi Italia, ontworpen met de grootste zorg en met oog voor de kleinste details.

SHIELD

SHIELD

Met zijn opvallende en elegante design biedt barkruk Shield een gezellige, ruime zitting. Het speciale ontwerp van de armleuning benadrukt op subtiele wijze het concept van gezelligheid, in harmonieus contrast met de verfijnde belijning van de constructie.

VALLE

VALLE

De Valle eetkamerstoel heeft een opvallende en eigentijdse uitstraling en wordt gekenmerkt door een comfortabele rugleuning en een belijning die een originele ontwerp laat zien. De afwerking van de rugleuning en de armsteun zijn een duidelijk bewijs van uitmuntend stoffeerdersvakmanschap.

DOVE

DOVE

Een onmiskenbare stijl die gebruik maakt van moderne en eigentijdse taal en indruk maakt met zijn originele smaak en verfijnde details die met originaliteit en raffinement zijn ontworpen.

Mama

Mama

Deze zachte eetkamerstoel heeft een op bloemen geïnspireerd ontwerp dat doet denken aan de vorm van een bloemblaadje.

SOVRANA

SOVRANA

Eenvoudig en veelzijdig met vorstelijke elegantie.

MOORE

MOORE

De massief houten eetkamerstoel moore is ontworpen voor de maritiem geïnspireerde moderne deck-tafel, die doet denken aan het landschap, de architectuur en de levensstijl van Apulië.

Lisa 100

Lisa

De stoel Lisa heeft een opvallend ontwerp dat perfectie en evenwicht tussen sterkte en lichtheid uitdrukt.

Pi Greco 73

Pi Greco

De stoel Pi Greco, die volledig is bekleed met leder of stof, heeft een duurzaam metalen frame voor de poten en de rugleuning, en unieke comfortabele zittingen.

Sigma

Sigma

Vierkante stoel met een eigentijdse impact. De stoel Sigma heeft een metalen frame met een comfortabele vulling op de rugleuning en zitting.

Vesta 71

Vesta

Met zijn massief essenhouten frame combineert de stoel Vesta eenvoud en elegantie.

Ambra

Ambra

Met zijn visuele zachtheid en comfort nodigt de stoel Ambra constant uit om te gaan zitten.

Hedi

Hedi

In de stoel Hedi smelten geschiedenis, traditie en ambachtelijk vakmanschap samen.

Rose

Rose

Ontdek hoe de vormen van de natuur kunnen worden gebruikt in design: Rose is een nieuwe eetkamerstoel met een verleidelijk ontwerp in de vorm van een bloem.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store