SKYLINE SKYLINE
Bar kast

SKYLINE

Het Skyline barmeubel is een origineel interieurdetail en een elegant meubelstuk, een herdefinitie van het concept van wonen en leven in huis overeenkomstig de lifestyle-filosofie van Natuzzi Italia. Een onmiskenbare stijl uitgedrukt in een moderne en eigentijdse taal die altijd indruk maakt door de originele smaak en de elegante en verfijnde details.

DETAILS

Met veel planken, verschillende opbergelementen en handige lades, zodat alles binnen handbereik is. Het Skyline barmeubel is het perfecte meubelstuk voor de lounge-hoek, ideaal voor het bereiden van een drankje, het entertainen van gasten of het genieten van een ontspannen avond.

DETAILS

MATERIALEN

Blad gemaakt van volledig zwart graniet met een gepolijst en geborsteld oppervlak dat door een speciale behandeling waterafstotend, anti-vlek en anti-kras is. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

MATERIALEN

VERSIES

Marcel Wanders studio ontwerper

Marcel Wanders is een toonaangevend product- en interieur design studio gelegen in de creatieve hoofdstad Amsterdam, met meer dan 1.900+ iconische product -en interieur designs over de hele wereld. Dit onder leiding van Marcel Wanders' creatief leiderschap en creatieve regie, en met de steun van Gabriele Chiave als Creatief Directeur sinds 2014.  Marcel Wanders heeft 52 design- en communicatiedeskundigen in dienst.

Marcel Wanders studio
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store