Salontafels

SKYLINE

De Skyline-collectie omvat kleine salontafels en veelzijdige bijzettafels die perfect zijn voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Skyline is het resultaat van stijlonderzoek geïnspireerd op het stedelijk panorama, met een kruisbesmetting van stijl en design.

DETAILS

De salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hoogtes zodat aan verschillende woonwensen kan worden voldaan. Ze kunnen zelfstandig worden gebruikt, als hoofdrolspelers, of dankzij de vormen en materialen op harmonieuze wijze met elkaar worden gecombineerd.

 

DETAILS

MATERIALEN

Blad verkrijgbaar in prachtig marmer en/of graniet met een gepolijst en geborsteld oppervlak dat door een speciale behandeling waterafstotend, anti-vlek en anti-kras is. Poten van gegoten aluminium, afgewerkt met vloeibare lak in verschillende mogelijke kleuren.

MATERIALEN

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Marcel Wanders studio ontwerper

Marcel Wanders is een toonaangevend product- en interieur design studio gelegen in de creatieve hoofdstad Amsterdam, met meer dan 1.900+ iconische product -en interieur designs over de hele wereld. Dit onder leiding van Marcel Wanders' creatief leiderschap en creatieve regie, en met de steun van Gabriele Chiave als Creatief Directeur sinds 2014.  Marcel Wanders heeft 52 design- en communicatiedeskundigen in dienst.

Marcel Wanders studio
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store