Stoelen

SHIELD

Met zijn opvallende en elegante design biedt barkruk Shield een gezellige, ruime zitting. Het speciale ontwerp van de armleuning benadrukt op subtiele wijze het concept van gezelligheid, in harmonieus contrast met de verfijnde belijning van de constructie.

DETAILS

De kruk wordt gekenmerkt door nauwgezette aandacht voor details, die tot uitdrukking komt in verfijnde stiksels die ambachtelijk vakmanschap uitstralen.

DETAILS

MATERIALEN

De zitting en de rugleuning zijn bekleed met polyurethaanschuim met een hoge dichtheid, en volledig gestoffeerd met stof of leer in verschillende kleuren.

MATERIALEN

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Marcel Wanders studio ontwerper

Marcel Wanders is een toonaangevend product- en interieur design studio gelegen in de creatieve hoofdstad Amsterdam, met meer dan 1.900+ iconische product -en interieur designs over de hele wereld. Dit onder leiding van Marcel Wanders' creatief leiderschap en creatieve regie, en met de steun van Gabriele Chiave als Creatief Directeur sinds 2014.  Marcel Wanders heeft 52 design- en communicatiedeskundigen in dienst.

Marcel Wanders studio
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store