MENU Natuzzi
x
Laden
collectie

Salontafels

Met een uiterst functionele stijlinterpretatie vullen de bijzettafels en salontafels in alle vormen en maten
het assortiment woonkamermeubilair van Natuzzi Italia aan.

CAVA

Cava bestaat uit een set salontafels waarmee geometrische samenstellingen van horizontale en verticale vlakken kunnen worden gecreëerd, waardoor evenwicht in een ruimte ontstaat. De Cava salontafels zijn elegante en praktische interieuraccessoires die op harmonieuze wijze gecombineerd kunnen worden met de andere onderdelen van een ruimte.

CAMPUS

De Campus-collectie, ontworpen door Mauro Lipparini, wordt gekenmerkt door een tijdloos design dat tegelijkertijd ultramodern is. Deze collectie salontafels onderscheidt zich door de zachte en harmonieuze lijnen. Continue bewegingen creëren een verfijnde esthetiek.

SKYLINE

De Skyline-collectie omvat kleine salontafels en veelzijdige bijzettafels die perfect zijn voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Skyline is het resultaat van stijlonderzoek geïnspireerd op het stedelijk panorama, met een kruisbesmetting van stijl en design.

SATURDAY

De saturday bijzettafels zijn absolute juweeltjes met een combinatie van een grafische stijl en een geometrische belijning.

ARMONICA

Drie elementen combineren verschillende designs en materialen: hout, glas en gelakte delen komen samen in een meubelstuk met unieke samenstellingsmogelijkheden.

GALAXY

Collectie elegante, strakke bijzettafels waarin een perfecte balans tussen vormgeving, materialen en kleurschakeringen is bereikt.

CROSS

De cross collectie bijzettafels wordt gekenmerkt door een strak, tijdloos design, en combineert bruikbaarheid met eindeloze mogelijkheden voor aanpassing aan uw persoonlijke wensen.

DALTON

Hedendaags design en de beste materialen komen samen in de dalton bijzettafel en creëren een object dat elke omgeving zal verfraaien met zijn verfijnde details en elegante belijning.

KENDO

De Kendo koffietafels zijn een prachtige mix van materialen, modern design en bruikbaarheid.

ORFEO

Bijzettafel met een neoklassieke uitstraling, perfect voor een verfijnde en elegante woonkamer, en een combinatie van functionaliteit, moderniteit en traditie.

FIL ROUGE

Verschillende vormen, minimaal design, gevulde en lege ruimten, een mix van materialen, en maar één fil rouge: harmonieuze combinaties.

ICON

Elegante tafels en accessoires met een sterke decoratieve impact als aanvulling op de iconische bank.

Barrow

Koffietafel uit de agronomist collectie, een serie hedendaagse meubelen geïnspireerd door rustieke invloeden, met name het landschap, de architectuur en de levensstijl van Apulië.

SILO

Een serie hedendaagse meubelen geïnspireerd door rustieke invloeden, met name het landschap, de architectuur en de levensstijl van Apulië.

DECK

Maritiem geïnspireerde moderne tafel die doet denken aan het landschap, de architectuur en levensstijl van Apulië.

ESTRO

Serie bestaand uit kleine bijzettafels en accessoire-meubelstukken, verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Doris

Doris is een kleine, ellipsvormige tafel met een visueel lichte, maar toch stevige en stabiele structuur. 

Chocolat

Chocolat is een moderne salontafel met een speciale geometrische vorm. 

Galileo

Galileo is een salontafel die elk interieur verfraait met een combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Ginger

Ginger is een kleine achthoekige tafel met een visueel lichte, maar toch stevige en stabiele structuur. 

Grace

Grace heeft een geraffineerde gebogen vorm en een glazen bovenblad met een schuin geslepen rand. 

Herman

De salontafel Herman, ontworpen door de ontwerpers van Studio Memo, speelt met vormen en afmetingen, maar is bovenal de belichaming van geavanceerd ontwerp en ongeëvenaard comfort.

Meridio

Meridio is een serie veelzijdige salontafels die kunnen worden gecombineerd om unieke vormen en volumes te creëren, die sfeer brengen in de woonruimte. 

Titano

De elegante en verfijnde salontafel Titano verenigt het verleden en het heden in zich met kostbare en tijdloze materialen, zoals Dark Emperador-marmer voor het tafelblad.

Viavai

Viavai is een serie salontafels met een frame van innovatief staal en een rond bovenblad dat steunt op drie poten met een karakteristieke vorm. 

Cabaret X

Cabaret X is een erg veelzijdige salontafel die niet onopgemerkt zal blijven in huis of in professionele omgevingen dankzij haar geraffineerde minimalistische ontwerp.

Cabaret

Cabaret is een serie erg veelzijdige salontafels. Het brede assortiment vormen, afmetingen en materialen voldoet perfect aan uw smaak en past in elke omgeving. 

Ido
Ido

Kubusvormige, horizontaal en verticaal geplaatste elementen creëren een systeem met verschillende verhalen, zowel wat esthetiek als functie betreft. 

Kubika

De salontafel Kubika, een ontwerp van Pierangelo Sciuto, bestaat uit verschillende elementen die kundig en met een uitgesproken esthetische smaak zijn gecombineerd. 

Labirinto

De salontafels Labirinto vallen op in de collectie van Natuzzi Italia door hun kleuren en geometrische vormen. 

Long Beach

Long Beach is een elegant, veelzijdig tafeltje, de ideale aanvulling voor uw zitbank. 

Mercurio

De transparantie maakt de collectie salontafels Mercurio elegant en makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen.

Shanghai

Shanghai, een ontwerp van architect Claudio Bellini, is een tafel die zeker niet onopgemerkt blijft in uw interieur. 

Svevo

Svevo is een serie salontafels met een opvallend Scandinavisch ontwerp, dat bekend staat om zijn 'geheel eigen karakter' dankzij het nieuwe stilistische onderzoek bij het creëren van nieuwe lijnen.

Tempo

De serie salontafels Tempo is uiterst veelzijdig voor wat betreft de verkrijgbare uitvoeringen en materialen, die onderling kunnen worden gecombineerd voor een compleet en stijlvol interieur. 

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store