Rose Rose Rose
Stoelen

Rose

Ontdek hoe de vormen van de natuur kunnen worden gebruikt in design: Rose is een nieuwe eetkamerstoel met een verleidelijk ontwerp in de vorm van een bloem. Hij combineert op een stijlvolle en elegante manier traditie en vernieuwing.

DETAILS

Het frame van de stoel Rose is gebaseerd op een romantisch concept, maar is opvallend modern dankzij de rechte, strakke lijnen en de zachte, comfortabele zitting.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN VERSIES

De stoel Rose is verkrijgbaar in een brede waaier aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN EN VERSIES
MATERIALEN EN VERSIES

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store