MENU Natuzzi
x
Laden
Riflesso
Tapijten

Riflesso

Het tapijt Riflesso heeft een „doorleefde“ en tegelijkertijd bijzonder glanzende look. Viscose zorgt voor een subtiel iriserend effect dat de glans en nuances van het oppervlak ongelijkmatig versterkt, voor een meer versleten look. Het is bestand tegen kreuken en vouwen, erg gemakkelijk te hanteren en vochtabsorberend.

DETAILS

Het tapijt Riflesso is met de hand geweven met de "cut-and-loop"-techniek, waarbij de draden eerst worden geknoopt en vervolgens onregelmatig worden gesneden.
Dit zorgt voor een buitengewone glans die het tapijt ook geschikt maakt voor klassiekere interieurs.

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Het tapijt Riflesso is gemaakt van 100% viscose en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in twee afmetingen: 170x240 cm en 200x300 cm.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store