Re-vive Wing Back
Recliners

Re-vive Wing Back

De relaxfauteuil Re-vive Wing Back heeft een karakteristieke, omhullende vorm. Wing Back biedt weergaloos comfort, bekroond door een optionele decoratieve hoofdsteun. De brede en uitnodigende rugleuning in de vorm van vleugels verwelkomt u om te genieten van een moment van ongeëvenaarde ontspanning. De relaxfauteuil Wing Back combineert het comfort van Natuzzi met de modernste ergonomie.

DETAILS

De Re-vive relaxfauteuil combineert op briljante wijze Italiaans vakmanschap en traditie met een revolutionaire technologie.

DETAILS

REVOLUTIONAIRE TECHNOLOGIE

REVOLUTIONAIRE TECHNOLOGIE

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Elke Re-vive stoel is verkrijgbaar in King of Queen afmetingen,
bekleed met hoogwaardig leer of stof in een groot assortiment kleuren.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

test3

HOGE PRESTATIES

Het menselijk lichaam is ontworpen om te bewegen. Traditionele fauteuils worden bediend met hendels en knoppen. Wij hebben de ambitie om hierin verandering te brengen en hebben een fauteuil ontworpen die intuïtief reageert op de bewegingen van je lichaam. Re-vive beweegt mee met het lichaam en maakt de ontelbare aanpassingen die nodig zijn om volledig tot rust te komen of om naadloos van één activiteit naar een andere over te gaan.

HOGE PRESTATIES

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store