Re-vive Quilted Re-vive Quilted
Recliners

Re-vive Quilted

De relaxfauteuil Re-vive Quilted geeft een onmiddellijke visuele zachtheid, die wordt benadrukt door de elegante decoratieve bies. Dit kleine esthetische detail benadrukt de vormen en de hoge kwaliteit van het product, en geven het model een fraaie toets.
De laag vulling, ook op de voetsteun, ondersteunt op zachte wijze het gewicht van het lichaam om nog comfortabeler te kunnen ontspannen.

DETAILS

De Re-vive relaxfauteuil combineert op briljante wijze
Italiaans vakmanschap en traditie met een revolutionaire technologie.

DETAILS

TECNOLOGIA RIVOLUZIONARIA

TECNOLOGIA RIVOLUZIONARIA

TECHNOLOGIE RÉVOLUTIONNAIRE

TECHNOLOGIE RÉVOLUTIONNAIRE

REVOLUTIONAIRE TECHNOLOGIE

REVOLUTIONAIRE TECHNOLOGIE

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Elke Re-vive stoel is verkrijgbaar in King of Queen afmetingen,
bekleed met hoogwaardig leer of stof in een groot assortiment kleuren.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

test3

HOGE PRESTATIES

Het menselijk lichaam is ontworpen om te bewegen. Traditionele fauteuils worden bediend met hendels en knoppen. Wij hebben de ambitie om hierin verandering te brengen en hebben een fauteuil ontworpen die intuïtief reageert op de bewegingen van je lichaam. Re-vive beweegt mee met het lichaam en maakt de ontelbare aanpassingen die nodig zijn om volledig tot rust te komen of om naadloos van één activiteit naar een andere over te gaan.

HOGE PRESTATIES

ALTE PRESTAZIONI

Il corpo umano è in continuo movimento. Le comuni poltrone recliner funzionano con meccanismi a leva tradizionali. Noi abbiamo deciso di dare il via a una rivoluzione, progettando una poltrona reclinabile che reagisce in maniera intuitiva ai movimenti del corpo. Re-vive si muove quando il vostro corpo si muove e accompagna ogni vostro movimento, rendendo ogni cambio di posizione fluido e naturale.

ALTE PRESTAZIONI

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store