Pumo
Accessoires

Pumo

De traditionele Pumi, een Apulische geluksbrenger, sluipen de Natuzzi Italia-collectie binnen, en benadrukken de sterke band van het bedrijf met zijn land van herkomst. De Pumo, van het Latijn „pumum“, dennenappel, is een ontluikende bloem, symbool van nieuw leven, en wortelt in een oude Apulische traditie: de dennenappels werden op het uiteinde van balkons, pilaren en terrassen geplaatst, en in paren aan de zijkanten van het bed van pasgehuwden om hen geluk, welvaart en vruchtbaarheid te wensen.

DETAILS

De Pumo wordt nog steeds gemaakt met ambachtelijke technieken die werden doorgegeven aan de bekwame handen van de Apulische pottenbakkers.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Pumo is gemaakt van keramiek en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store