MENU Natuzzi
x
Laden
Proxima Proxima
Wandsystemen en boekenkasten

Proxima

Een eenvoudig ontwerp en een grote veelzijdigheid, gecombineerd met kostbare materialen. De vrijstaande boekenkast Proxima is bijzonder stabiel dankzij de metalen onderdelen die het houten frame ondersteunen. De perfecte boekenkast, zelfs voor de meest veeleisende levensstijl.

DETAILS

De kast Proxima wordt gekenmerkt door "transparante" legplanken, die ook ideaal zijn voor het creëren van een afscheiding in de kamer zonder deze te zwaar te maken. De interne accessoires, die leverbaar zijn in verschillende afwerkingen, zijn buitengewoon functioneel, zodat boeken en voorwerpen gemakkelijk kunnen worden geordend in een oneindig aantal esthetische configuraties.

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Proxima is verkrijgbaar in twee afmetingen en verschillende afwerkingen.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store