PIF PAF
POEF EN BANKEN

PIF PAF

Een serie hedendaagse meubelen geïnspireerd door rustieke invloeden, met name het landschap, de architectuur en de levensstijl van Apulië. Deze collectie is een waardig eerbetoon aan de geschiedenis, natuur en ambachtelijke tradities van deze regio.

DETAILS

De Silo poef en koffietafel en de Pif Paf poef kunnen in de woonkamer worden gebruikt als steunvlak, opbergmogelijkheid of informele zitplaats.

DETAILS

MATERIALIEN

Poef met een gebogen constructie van MDF, aan de buitenkant bekleed met stof en aan de binnenkant met microvezel. Zitkussen van schuimrubber, aan de buitenkant bekleed met stof en aan de binnenkant met microvezel. Zamak studs, koperen plaat in het midden. Afwerking en handgreep van natuurlijk vintage leer.

MATERIALIEN

Marcel Wanders studio ontwerper

Marcel Wanders is een toonaangevend product- en interieur design studio gelegen in de creatieve hoofdstad Amsterdam, met meer dan 1.900+ iconische product -en interieur designs over de hele wereld. Dit onder leiding van Marcel Wanders' creatief leiderschap en creatieve regie, en met de steun van Gabriele Chiave als Creatief Directeur sinds 2014.  Marcel Wanders heeft 52 design- en communicatiedeskundigen in dienst.

Marcel Wanders studio
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store