PHANTOM PHANTOM 65
Dressoirs en buffetkasten

PHANTOM

Ambachtelijke productie, nauwgezette aandacht voor detail. deze lijn is geconcentreerd rond de combinatie van verschillende materialen en afwerkingen, waaronder hout, gelakte delen, marmer en glas.

DETAILS

Ambachtelijke productie, nauwgezette aandacht voor detail. De achtergrondverlichting in de kast benadrukt de kwaliteit van het meubelstuk.

DETAILS

MATERIALIEN

Dressoir met een constructie van MDF-fineer met randen van massief notenhout. Deuren van gebogen massief hout met een decoratief geschilderde handgrepen en softclose scharnieren. Laden voorzien van een druk-trek openingsmechanisme. De binnenkant van het dressoir met laden is volledig bedekt met gelakte delen die passen bij de afwerking van de buitenkant. Dit hoge dressoir heeft een bovenkant van gepolijst en geborsteld Volakas-marmer, en de binnenkant is volledig van hout gemaakt. De lades aan de binnenkant zijn voorzien van een Blumotion-openingsmechanisme. Kast met deuren van massief hout en zeer helder, gehard glas. De achterpanelen zijn van MDF met fineer van notenhout. In de kast kan een led-verlichtingssysteem met openingssensor worden aangebracht, dat afzonderlijk als optie kan worden verkocht. De dressoirs en kasten zijn aan de binnenkant voorzien van planken van zeer helder, transparant gehard glas met een gepolijste rand. Het onderstel van de dressoir en de dragende deel van het blad zijn gemaakt van zeer helder gehard glas met een hoge dikte.

MATERIALIEN

UITVOERINGEN

Mauro Lipparini ontwerper

Lipparini is een eclectisch architect en ontwerper die zijn creativiteit op alle gebieden tot uitdrukking brengt: complexe industriële projecten, interieurarchitectuur, installaties, studie van projecten.  Hij is een van de leidende figuren van het "Italiaanse minimalisme", dat veel succes kent, en zijn talent wordt wereldwijd erkend. Lipparini studeerde in 1980 af in Firenze en heeft Italië gekozen als de ideale plek voor zijn research en werk.

Mauro Lipparini
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store