Een wereld van harmonie met "Vogue Italia"


De wedstrijd bekroont de 30 beste instagramfoto‘s met hashtag #worldofharmony

 

Ter gelegenheid van het Photo Vogue Festival - dat Vogue Italia van 15 tot 19 November organiseert om talent, creativiteit en fotografie te vieren - zet Natuzzi Italia een wedstrijd op die aan harmonie is gewijd. Deelnemers kunnen de uitdaging aangaan om het concept World of harmony in beelden te vatten.  

 

Een wereld van harmonie dus, diezelfde harmonie die we ook in elk project van Natuzzi Italia terugvinden. Het zijn immers de Italiaanse schoonheid en cultuur die de inspiratie vormen voor de collecties van dit merk uit Apulië. Collecties die uitdrukking geven aan Natuzzi‘s DNA en deze waarden tot in onze huiskamer brengen. Elegantie en perfectie worden een manier van leven en laten Natuzzi Italia en Vogue Italia harmonieus samenkomen.

 

De wedstrijd staat dan ook in het licht van optimisme en schoonheid. Een ideale plaats om momenten van harmonie met elkaar te delen. Want harmonie vind je overal; in het licht, in een weg, een kleur. In een aanraking zijn of een bijzondere vorm. Een voorwerp kan harmonie uitstralen. Een huis. Ongerepte natuur. We worden allemaal uitgenodigd om aan onze eigen interpretatie van harmonie uitdrukking te geven en die met de rest van de wereld te delen en anderen te inspireren.

 

Vanaf vandaag tot eind september zal de redactie van Vogue Italia de 30 beste foto‘s selecteren die op Instagram worden geplaatst onder de hashtag #worldofharmony en waarbij @vogueitalia en @natuzzi staat vermeld. De geselecteerde foto‘s zullen op het Photo Vogue Festival worden weergegeven en van de allermooiste foto‘s worden kaartjes gemaakt die dan op de internationale tentoonstelling en in de Natuzzi Italia-winkels worden uitgedeeld. Daarnaast krijgen drie gelukkige fotografen de mogelijkheid om een fotoshoot te doen van de wereld van Natuzzi Italia.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store