New Saturno
Eettafels

New Saturno

Het strakke, verfijnde design van de tafel New Saturno wordt gekenmerkt door een bovenblad van krasbestendig, getemperd gezuurd glas dat mooi en praktisch is. Het frame van massief Europees eiken met steunframe van gelakt staal maakt van de tafel een tijdloos element voor elk interieur.

DETAILS

New Saturno is een tafel waarin design en Italiaans vakmanschap versmelten. Dit komt tot uiting in de verving van de afwerkingen die met de hand is gesponst.

test3

MATERIALEN

New Saturno is een vaste tafel verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Het krasbestendige bovenblad is gemaakt van getemperd glas, met gezuurd effect en gezeefdrukte achterkant.

MATERIALEN
MATERIALEN

De getoonde uitvoeringen en kleuren zijn louter indicatief. Bezoek onze winkels voor meer informatie over de brede waaier aan mogelijke afwerkingen.

VERSIES

De tafel New Saturno is verkrijgbaar in rechthoekige en vierkante uitvoeringen.

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Claudio Bellini ontwerper

Bellini startte zijn bedrijf op in 1996. Vanaf zijn prille jeugd werd zijn interesse voor ontwerpen opgewekt door de invloed van zijn vader Mario Bellini.

Claudio Bellini
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store