Natalie
Fauteuils

Natalie

Het minimalistische ontwerp van de fauteuil Natalie is een combinatie van rechte lijnen in het midden en gebogen verlengingen van de rugleuning. De royale zitting staat, samen met de vulling van Memory Foam, garant voor heerlijk comfort.

DETAILS

De voorste poten zijn iets lager dan de achterste en zijn voorzien van zwenkwieltjes. Dat onderscheidt Natalie van het klassieke model. Het esthetische resultaat van een sterke visuele impact kan nog verder worden benadrukt met een bies in een contrasterende kleur.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De fauteuil Natalie is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen:
kies de bekleding die het best bij uw levensstijl en interieur past.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Paola Navone ontwerper

Paola Navone is afkomstig uit Turijn maar is nu gevestigd in Milaan. Zij is werkzaam als architect, ontwerper, artdirector, binnenhuisarchitect en curator voor tentoonstellingen en evenementen. In 1983 mocht ze in Osaka de prestigieuze Internationale Design Award in ontvangst nemen en in 2000 kreeg ze de titel Designer van het Jaar van het Duitse tijdschrift Architektur & Wohnen.

Paola Navone
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store