MOORE MOORE
Stoelen

MOORE

De massief houten eetkamerstoel moore is ontworpen voor de maritiem geïnspireerde moderne deck-tafel, die doet denken aan het landschap, de architectuur en de levensstijl van Apulië. De kleuren zijn geïnspireerd op de witte stranden van apulië, het verouderde hout van de boten en het kobaltblauw van de zee.

DETAILS

Gemaakt van massief hout, is moore niet alleen een meesterstuk van timmerwerk, maar staat dankzij het grote zitkussen en de hoge, gewatteerde rugleuning ook garant voor volledige ontspanning.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Onderstel van massief essenhout, koffiekleurig geverfd, constructie van de zitting van gebogen multiplex beukenhout, met een zitting gevoerd met polyurethaanschuim van verschillende dichtheden, bekleed met natuurlijk Stromboli-leer, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Marcel Wanders studio ontwerper

Marcel Wanders is een toonaangevend product- en interieur design studio gelegen in de creatieve hoofdstad Amsterdam, met meer dan 1.900+ iconische product -en interieur designs over de hele wereld. Dit onder leiding van Marcel Wanders' creatief leiderschap en creatieve regie, en met de steun van Gabriele Chiave als Creatief Directeur sinds 2014.  Marcel Wanders heeft 52 design- en communicatiedeskundigen in dienst.

Marcel Wanders studio
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store