MENU Natuzzi
x
Laden
Mondrian
Ladekasten

Mondrian

Stilistische precisie en eenvoudige vormen zijn de kenmerken van deze uitzonderlijk veelzijdige, door Claudio Bellini ontworpen collectie,
die in harmonie is met elk interieur, zowel in de woonkamer als de slaapkamer. De verschillende afmetingen en afwerkingen maken deze collectie extreem veelzijdig en geschikt voor iedere smaak en iedere ruimte.

DETAILS

Mondriaan wordt gekenmerkt door een strak, minimalistisch design.
Vanuit functioneel oogpunt zijn alle sluitstukken voorzien van een soft closing systeem om hard dichtslaan te voorkomen.

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Het frame is afgewerkt met matte lak, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De binnenkant van de laden is in dezelfde kleur gelakt.

De collectie Mondriaan is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: ladekast, dressoir, tv-kast, nachtkastje.

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Claudio Bellini ontwerper

Claudio Bellini Milánóban, a dizájn fővárosában él és dolgozik. Már gyerekként erős érdeklődést mutatott a kreativitás iránt édesapja, Mario Bellini munkáinak köszönhetően, aki az olasz dizájn kiemelkedő személyisége, és aki nagy hatással volt fiára. 1996-ban alapította a Claudio Bellini Design céget, és már tevékenységének legelejétől a kutatásra, az új technológiákra és a kreatív eljárásokra összpontosított.

Claudio Bellini
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store