Marlene Marlene
Fauteuils

Marlene

De fauteuil Marlene beantwoordt aan de moderne levensstijl, met eigentijdse toetsen. Het klassieke, vertrouwde ontwerp van de fauteuil Marlene is van de hand van de architecte en ontwerpster Paola Navone en is geïnspireerd op de 19de-eeuwse "bergère". Hij is zeer comfortabel dankzij de diepe zitting en de uitnodigende dunne en smalle rugleuning die een lichte indruk geeft.

DETAILS

De leren versie van de fauteuil Marlene is voorzien van decoratieve stiksels op de rugleuning, terwijl de stoffen uitvoering verkrijgbaar is met een verwijderbare hoes.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De fauteuil Marlene is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen:
kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Paola Navone ontwerper

Paola Navone is afkomstig uit Turijn maar is nu gevestigd in Milaan. Zij is werkzaam als architect, ontwerper, artdirector, binnenhuisarchitect en curator voor tentoonstellingen en evenementen. In 1983 mocht ze in Osaka de prestigieuze Internationale Design Award in ontvangst nemen en in 2000 kreeg ze de titel Designer van het Jaar van het Duitse tijdschrift Architektur & Wohnen.

Paola Navone

Maak de look compleet

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store