Lisa 101 Lisa 102
Stoelen

Lisa

De stoel Lisa heeft een opvallend ontwerp dat perfectie en evenwicht tussen sterkte en lichtheid uitdrukt. Het gestroomlijnde, tijdloze ontwerp wordt gekenmerkt door lange, houten poten en een gebogen rugleuning rond een zachte, comfortabele zitting met een naad in het midden voor esthetische aantrekkingskracht en verfijning. De eenvoudige en praktische stoel Lisa past in elk decor, van klassiek tot eigentijds.

DETAILS

In de uitvoering met armleuningen bieden de armleuningen extra comfort en esthetische kwaliteit. 

DETAILS

MATERIALEN EN VERSIES

De stoel Lisa is verkrijgbaar in een brede waaier aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.
Lisa is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met en zonder armleuningen.

MATERIALEN EN VERSIES
MATERIALEN EN VERSIES

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Victor Vasilev ontwerper

Victor Vasilev, geboren in Plovdiv (Bulgarije) in 1974, gaat als ontwerper en architect constant op zoek naar de essentie van vormen en materialen. Hij studeerde af aan de Politecnico di Milano en volgde les aan de kunstacademie van Kopenhagen, vooraleer in 2004 in Milaan zijn eigen bedrijf op te richten. Hij won verschillende internationale onderscheidingen.

Victor Vasilev
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store