Leggero Leggero Leggero Leggero

Leggero

Light is een elegante tafel met een grote visuele impact. Ze is functioneel en verfijnd en haar rigoureuze geometrische ontwerp wordt gekenmerkt door een dun frame dat een sterke, duurzame kern verbergt. De tafel Leggero drukt moderniteit en ambachtelijke vaardigheid uit. Dit is de ideale tafel voor uw woonkamer. Het eenvoudige, pure ontwerp past in elk interieur.

DETAILS

DETAILS

MATERIALEN EN VERSIES

De poten en het bovenblad zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.
De tafel Leggero is verkrijgbaar in een vaste of uitschuifbare rechthoekige versie.

MATERIALEN EN VERSIES

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

test3

Victor Vasilev ontwerper

Victor Vasilev, geboren in Plovdiv (Bulgarije) in 1974, gaat als ontwerper en architect constant op zoek naar de essentie van vormen en materialen. Hij studeerde af aan de Politecnico di Milano en volgde les aan de kunstacademie van Kopenhagen, vooraleer in 2004 in Milaan zijn eigen bedrijf op te richten. Hij won verschillende internationale onderscheidingen.

Victor Vasilev
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store