collectie

Ladekasten

De ladekasten en nachtkastjes uit de collectie van Natuzzi Italia passen in perfecte harmonie bij dal uw woon- en slaapkamermeubilair.

CALA

CALA

De Cala slaapkamercollectie bestaat uit een commode en nachtkastjes waarop u alleen maar verliefd kunt worden. De meubels doen denken aan het strand van de kleine baai van Polignano, waar het gevoel omhelsd te worden door de rotsen, de zee en de kleine huizen continu aanwezig is. Het heldergroene mediterrane struikgewas vult de lucht met zijn geur en wordt een plaats van absolute ontspanning.

Venere

Venere

De venere ladenkast maakt onderdeel uit van een collectie slaapkamermeubilair die ontworpen is ter aanvulling van het venere-bed.

Fenice

Fenice

Meubelcollectie voor de slaapkamer, ladenkast en nachtkastjes die passen bij het fenice-bed.

Amber

Een unieke creatie gebaseerd op een mix van technologie en traditie.

Munari 55

Munari

De collectie Munari, ontworpen door de architecten Manzoni en Tapinassi, bestaat uit ladekasten en nachtkastjes.

Euclide

Euclide

De collectie Euclide bestaat uit ladekasten en nachtkastjes.

Svevo 55

Svevo

Het Svevo Total Living-systeem, een ontwerp van de architecten Manzoni en Tapinassi, is geïnspireerd op de karakteristieke verhoudingen van de jaren '50.

Mondrian 56

Mondrian

Stilistische precisie en eenvoudige vormen zijn de kenmerken van deze uitzonderlijk veelzijdige, door Claudio Bellini ontworpen collectie, die in harmonie is met elk interieur, zowel in de woonkamer als de slaapkamer.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store