MENU Natuzzi
x
Laden
La Scala
Zitbanken

La Scala

De zitbank La Scala is een moderne interpretatie van de klassieke Chesterfield. Het is een vakkundig meesterwerk, gekenmerkt door de lijnen langs de hele omtrek die de gecapitonneerde details en zachte kussens omranden. Door het spel tussen extern en intern krijgt de bank een uniek ontwerp dat erg comfortabel is dankzij de hoogwaardige vulling in de aangename rugleuning en diepe zitting.

DETAILS

De zitbank La Scala is een klassieker van de beste Italiaanse ambachtelijke traditie,
die zich met zijn elegantie en soberheid ook leent voor hedendaagse interieurs.

DETAILS

MATERIALEN

De zitbank La Scala is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN
MATERIALEN

VERSIONS

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Claudio Bellini ontwerper

Claudio Bellini Milánóban, a dizájn fővárosában él és dolgozik. Már gyerekként erős érdeklődést mutatott a kreativitás iránt édesapja, Mario Bellini munkáinak köszönhetően, aki az olasz dizájn kiemelkedő személyisége, és aki nagy hatással volt fiára. 1996-ban alapította a Claudio Bellini Design céget, és már tevékenységének legelejétől a kutatásra, az új technológiákra és a kreatív eljárásokra összpontosított.

Claudio Bellini
Maak de look compleet
Suggesties van onze experts
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store