La Scala
Zitbanken

La Scala

De zitbank La Scala is een moderne interpretatie van de klassieke Chesterfield. Het is een vakkundig meesterwerk, gekenmerkt door de lijnen langs de hele omtrek die de gecapitonneerde details en zachte kussens omranden. Door het spel tussen extern en intern krijgt de bank een uniek ontwerp dat erg comfortabel is dankzij de hoogwaardige vulling in de aangename rugleuning en diepe zitting.

DETAILS

De zitbank La Scala is een klassieker van de beste Italiaanse ambachtelijke traditie,
die zich met zijn elegantie en soberheid ook leent voor hedendaagse interieurs.

DETAILS
test3

MATERIALEN

De zitbank La Scala is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN
MATERIALEN

Versioni

La Scala da divano lineare si trasforma in sistema componibile con l’aggiunta di moduli che permettono di creare un Chester personalizzabile e informale per un living contemporaneo. Disponibile anche in versione dormeuse o chaise-longue.

I dettagli tecnici e le configurazioni riportate sul sito si basano sulle ultime informazioni disponibili al momento della pubblicazione.
Il vostro rivenditore saprà riportarvi eventuali aggiornamenti.

VERSIONS

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Claudio Bellini ontwerper

Bellini startte zijn bedrijf op in 1996. Vanaf zijn prille jeugd werd zijn interesse voor ontwerpen opgewekt door de invloed van zijn vader Mario Bellini.

Claudio Bellini
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store