MENU Natuzzi
x
Laden
Kubika Kubika Kubika
Salontafels

Kubika

De salontafel Kubika, een ontwerp van Pierangelo Sciuto, bestaat uit verschillende elementen die kundig en met een uitgesproken esthetische smaak zijn gecombineerd. De rijke materialen lijken zich onafhankelijk van elkaar langs vastgestelde banen te bewegen, als in een soort ideaal pentagram. De lineaire contouren verlenen een solide en precieze uitstraling aan het ontwerp.

DETAILS

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De salontafel is verkrijgbaar in verschillende houten afwerkingen. Kubika is ook verkrijgbaar in een uitvoering met
een push & pull-lade met gedempte sluiting. Aan de binnenkant is de lade mat gelakt net als de structuur aan de buitenkant.

De serie salontafels Kubika is verkrijgbaar in de volgende versies: rechthoekige bijzettafel of vierkante centrale tafel.

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Pierangelo Sciuto ontwerper

Híres dizájner, aki nemzetközi elismertségét a multiszenzoros építészet ötletével vívta ki. Munkájának és alkotásainak legfőbb jellemzője a szociális és lakásügyi makrotrendek alapos kutatása és tanulmányozása.

Pierangelo Sciuto
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store