Salontafels

Ido

Kubusvormige, horizontaal en verticaal geplaatste elementen creëren een systeem met verschillende verhalen, zowel wat esthetiek als functie betreft. Alle Ido salontafels, zowel in de centrale tafel- als bijzettafeluitvoering, als armsteun of als draagvlak, staan op elegante, metalen poten. Dit geeft het frame een look die gemakkelijk te combineren is met zitbanken en fauteuils in een andere stijl. Een Ido salontafel is ideaal als draagvlak en is een esthetisch superieure oplossing voor de woonruimte.

DETAILS

DETAILS
test3

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Het frame van de tafels Ito is gemaakt van tinkleurig metaal met een matte gelakte afwerking en geanodiseerd effect.
De bovenbladen zijn gemaakt van dun roestvrij staal met een krasbestendige, beschermende coating.
Ook verkrijgbaar in verschillende houten afwerkingen met een dikte van 8 cm.

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Mauro Lipparini ontwerper

Lipparini is een eclectisch architect en ontwerper die zijn creativiteit op alle gebieden tot uitdrukking brengt: complexe industriële projecten, interieurarchitectuur, installaties, studie van projecten.  Hij is een van de leidende figuren van het "Italiaanse minimalisme", dat veel succes kent, en zijn talent wordt wereldwijd erkend. Lipparini studeerde in 1980 af in Firenze en heeft Italië gekozen als de ideale plek voor zijn research en werk.

Mauro Lipparini
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store