Ido Ido Ido Ido
Zitbanken

Ido

In de zitbank Ido, ontworpen door Mauro Lipparini, komen moderniteit en design samen in een uitzonderlijke harmonie. De soberheid van deze zitbank komt tot uiting in de uitgesproken rechte stiksels en vierkante oppervlakken die een opvallende hedendaagse tijdloosheid uitstralen.  Ido streeft ernaar het uitzonderlijke element in een interieur te zijn, met eenvoud en aandacht voor details.

DETAILS

Ido is meer dan een zitbank: het is een systeem van zitmeubelen, steunvlakken en interieuraccessoires waar de combinatie van verschillende elementen in harmonie is met de lichtheid van de elegante metalen poten.

DETAILS

MATERIALEN

Ido is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen:
kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN
MATERIALEN

VERSIES

Een ruim assortiment standaard- en hoekconfiguraties, met of zonder draagvlakken,
maakt deze oplossing uiterst flexibel om aan alle ruimtelijke behoeften te voldoen.

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Mauro Lipparini ontwerper

Lipparini is een eclectisch architect en ontwerper die zijn creativiteit op alle gebieden tot uitdrukking brengt: complexe industriële projecten, interieurarchitectuur, installaties, studie van projecten.  Hij is een van de leidende figuren van het "Italiaanse minimalisme", dat veel succes kent, en zijn talent wordt wereldwijd erkend. Lipparini studeerde in 1980 af in Firenze en heeft Italië gekozen als de ideale plek voor zijn research en werk.

Mauro Lipparini
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store