ICON
Salontafels

ICON

Elegante tafels en accessoires met een sterke decoratieve impact als aanvulling op de iconische bank. Met een zeer eenvoudige vormgeving en vervaardigd uit de beste moderne materialen. Het perfecte meubelstuk voor allerlei verschillende woonruimtes.

DETAILS

De middenpoot van gedraaid massief hout symboliseert de uitgekiende combinatie van technologie en hoogwaardig design van dit ontwerp. Veelzijdig blad, geschikt voor verschillende doeleinden, verkrijgbaar in hout en metaal.

DETAILS

MATERIALEN

Tafelblad van MDF, verschillende soorten gefreesd fineer of met een matte gelakte afwerking in verschillende kleuren, met massief houten randen. Ook leverbaar met een gepolijst en gezandstraald marmeren blad met dienblad-effect. De bijzettafels zijn voorzien van poten gemaakt van streeploos ABS.

MATERIALEN

UITVOERINGEN

Michele Menescardi ontwerper

Michele Menescardi begon zijn carrière als freelance ontwerper, stond tegenover meerdere gesprekspartners en ontwikkelde elk project van idee tot productie. In 2005 richtte hij MrSmith Studio op, waarvoor hij al een tiental jaren ontwerpt. In 2014 leidde hij Michele Menescardi Designer, zijn onafhankelijke multi-disciplinaire ontwerpstudio gelegen in het hart van Milaan.

Michele Menescardi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store