Hedi
Stoelen

Hedi

In de stoel Hedi smelten geschiedenis, traditie en ambachtelijk vakmanschap samen. Hij heeft een minimalistisch ontwerp en een volledig beklede, comfortabele zitting, en rond de hele omtrek loopt een opvallende houten strip.

DETAILS

De belangrijkste kenmerken van de stoel Hedi zijn een ergonomisch, flexibel stalen frame en een zitting van hoogwaardig polyurethaan.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN VERSIES

De stoel Hedi is verkrijgbaar in een brede waaier aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw interieur past. Hedi is alleen verkrijgbaar zonder armleuningen.

MATERIALEN EN VERSIES
MATERIALEN EN VERSIES

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store