Laden
collectie

Eettafels

Ontworpen door designers die internationale faam genieten, geven de tafels van Natuzzi Italia
een kwaliteitsvolle meerwaarde aan de eetkamer. Maximale functionaliteit, originaliteit en eenvoud
worden gecombineerd met de beste materialen en accuraat vakmanschap.

 

Winston

De typisch Italiaanse traditie van meubels uit de 20e eeuw, geherinterpreteerd met behulp van eigentijdse materialen en afwerkingen, creëert een collectie met een sterke persoonlijkheid. Functioneel, esthetisch aantrekkelijk en bewerkt met kundige ambachtelijke technieken maken van de collectie Winston een archetype van tijdloze elegantie, ontworpen door Manzoni & Tapinassi.

CAMPUS

Een opvallende en tijdloze stijl, net als het spectaculaire platteland van Apulië, met zijn olijfboomgaarden en imposante stammen die uit de rode en vruchtbare grond tevoorschijn komen en oprijzen naar de blauwe hemel. De Campus-tafel, ontworpen door Mauro Lipparini, wordt gekenmerkt door een tijdloos design dat tegelijkertijd ultramodern is. Een elegante constructie en functioneel design zorgen voor een opvallend model.

DECK

Maritiem geïnspireerde moderne tafel die doet denken aan het landschap, de architectuur en levensstijl van Apulië.

New Saturno

Het strakke, verfijnde design van de tafel New Saturno wordt gekenmerkt door een bovenblad van krasbestendig, getemperd gezuurd glas dat mooi en praktisch is.

Leggero

Light is een elegante tafel met een grote visuele impact.

Harlem

Harlem is een elegante, eigentijdse eettafel met een grote visuele impact en details die de kwaliteit van de materialen en het vakmanschap accentueren.

Hex
Hex

Het opmerkelijke, esthetisch ongewone ontwerp van de tafel Hex wordt gekenmerkt door een fraai houten frame dat elk interieur uniek maakt.

Accademia

De tafel Accademia, een ontwerp van de designers Bernhardt & Vella, heeft een stevig houten frame met superieure details van vakkundig schrijnwerk.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store