collectie

Dressoirs en buffetkasten

Natuzzi Italia biedt een assortiment dressoirs en buffetkasten voor uw slaap- en woonkamer. Een collectie met zowel aandacht voor design als materiaalkeuze om elke ruimte in uw huis stijlvol in te richten.

Amber

Amber

Een unieke creatie gebaseerd op een mix van technologie en traditie.

Winston

Winston

De typisch Italiaanse traditie van meubels uit de 20e eeuw, geherinterpreteerd met behulp van eigentijdse materialen en afwerkingen, creëert een collectie met een sterke persoonlijkheid. Functioneel, esthetisch aantrekkelijk en bewerkt met kundige ambachtelijke technieken maken van de collectie Winston een archetype van tijdloze elegantie, ontworpen door Manzoni & Tapinassi.

CAMPUS

CAMPUS

Het Campus-dressoir wordt gekenmerkt door een harmonieuze mix van verschillende stijlen. De grafische rechte belijning van de verlichte deuren wordt gecombineerd met de ronde delen van het opberggedeelte, met afgeronde hoeken en slanke poten, waardoor een elegante mengeling van massief hout en dik metaal ontstaat.

ORFEO 29

ORFEO

Dressoir met een neoklassieke uitstraling, perfect voor een verfijnde en elegante woonkamer, en een combinatie van functionaliteit, moderniteit en traditie.

KENDO 29

KENDO

Een meesterwerk van een kast, een toonbeeld van uitmuntend italiaans vakmanschap.

FIL ROUGE

FIL ROUGE

Een verfijnde en elegante combinatie van materialen, namelijk marmer, hout en metaal.

Crate

Crate

Een serie hedendaagse meubelen geïnspireerd door rustieke invloeden, met name het landschap, de architectuur en de levensstijl van Apulië.

PHANTOM 66

PHANTOM

Ambachtelijke productie, nauwgezette aandacht voor detail. deze lijn is geconcentreerd rond de combinatie van verschillende materialen en afwerkingen, waaronder hout, gelakte delen, marmer en glas.

Fortuna

Fortuna

Het dressoir Fortuna heeft een rechte, tijdloze look.

Ido 77

Ido

Kubusvormige, horizontaal en verticaal geplaatste elementen creëren een systeem met verschillende verhalen.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store