MENU Natuzzi
x
Laden
Dolcevita Dolcevita
Bedden

Dolcevita

Het comfort van een gecapitonneerd hoofdeinde en de glamoureuze retrostijl van het bed Dolcevita, ontworpen door de architecten Manzoni en Tapinassi, brengt een felliniesque sfeer in de slaapkamer. Vintage kenmerken onderstrepen het vakmanschap van het ruime, gecapitonneerde hoofdeinde. Deze eigentijdse interpretatie van de klassieke stijl heeft een sterke persoonlijkheid die haar stempel drukt op de ruimte eromheen.

DETAILS

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Dolcevita is verkrijgbaar in een brede waaier aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.
Dit bed is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met of zonder matras, en is de ideale oplossing voor elke ruimte en elke behoefte.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store