MENU Natuzzi
x
Laden
Diamante
Bedden

Diamante

Een juweel van een bed!
Het bed Diamante, een ontwerp van de architecten Manzoni en Tapinassi, is strak en modern. Het onderscheidt zich door zijn details:
het stiksel op de lederen bekleding, een comfortabel gebogen hoofdeinde en de originele lijn van het frame dat de contouren van het bed bepaalt en de structuren ervan met een lichte toets ondersteunt. Soms zijn de eenvoudigste dromen de beste.

DETAILS

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Diamante is verkrijgbaar in een brede waaier aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.
Dit bed is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met of zonder matras, en is de ideale oplossing voor elke ruimte en elke behoefte.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store