Design-5a58f7a58f72717.jpg

Design

Ter ondersteuning van de designers van het Style Center ging Natuzzi ook samenwerkingen aan met professionals van wereldklasse voor de ontwikkeling van nieuwe projecten en creaties.
Natuzzi Style Center

Natuzzi Style Center

Het creatieve hart van Natuzzi, waar binnenhuisarchitecten, coloristen, decorateurs en ontwerpers nieuwe modellen creëren en ontwerpen, naast het combineren van functionaliteiten, materialen en kleuren.

Manzoni & Tapinassi

Manzoni & Tapinassi

Architect Maurizio Manzoni en professor Roberto Tapinassi gingen in 2001 een samenwerking aan om een van de meest opmerkelijke professionele partnerschappen te vormen.

Jamie Durie

Jamie Durie

Australische ontwerper, schrijver en gepassioneerd milieuactivist, Jamie Durie, OAM startte zijn bedrijf op in 1998. Zijn typerende stijl wordt geïnspireerd door een uiterst expressieve creativiteit en de aanhoudende wisselwerking tussen groene omgevingen en stedelijke invloeden, voor zowel exterieurs als interieurs.

Mauro Lipparini

Mauro Lipparini

Lipparini is een eclectisch architect en ontwerper die zijn creativiteit op alle gebieden tot uitdrukking brengt: complexe industriële projecten, interieurarchitectuur, installaties, studie van projecten.

Enrique Marti

Enrique Marti

Enrique Marti, ontwerper van Spaanse afkomst, beschikt over aanzienlijke ervaring voor wat betreft binnenhuisinrichting en verlichting. Hij startte zijn bedrijf op in 2012.

Victor Vasilev

Victor Vasilev

Vasilev is een ontwerper en architect die constant op zoek gaat naar de essentie van vormen en materialen. In 2004 opende hij zijn bedrijf in Milaan.

Claudio Bellini

Claudio Bellini

Bellini startte zijn bedrijf op in 1996. Vanaf zijn prille jeugd werd zijn interesse voor ontwerpen opgewekt door de invloed van zijn vader Mario Bellini.

Bernhardt & Vella

Bernhardt & Vella

Dit partnerschap begon in Milaan in 2008, en combineert de ervaring en creativiteit van Ellen Bernhardt en Paola Vella. Hun werk gekenmerkt door professioneel eclecticisme gaat van industrieel ontwerp tot interieurinrichting.

Paola Navone

Paola Navone

Paola Navone is afkomstig uit Turijn maar is nu gevestigd in Milaan. Zij is werkzaam als architect, ontwerper, artdirector, binnenhuisarchitect en curator voor tentoonstellingen en evenementen. In 1983 mocht ze in Osaka de prestigieuze Internationale Design Award in ontvangst nemen en in 2000 kreeg ze de titel Designer van het Jaar van het Duitse tijdschrift Architektur & Wohnen.

Pierangelo Sciuto

Pierangelo Sciuto

Sciuto is een bekend ontwerper, internationaal vermaard om zijn idee van multisensoriële architectuur. Zorgvuldig onderzoek en studie van de belangrijkste sociale trends en woontrends zijn de kenmerkende eigenschappen van zijn werk en creaties.

Marcel Wanders

Marcel Wanders

Marcel Wanders is a leading product and interior design studio located in the creative capital of Amsterdam, with over 1,900 + iconic product and interior design experiences all around the globe. Under Marcel Wanders’ creative leadership and creative direction, and with the support of Gabriele Chiave as creative director since 2014, Marcel Wanders employs 52 design and communication experts.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store