DECK DECK
Eettafels

DECK

Maritiem geïnspireerde moderne tafel die doet denken aan het landschap, de architectuur en levensstijl van Apulië. De kleuren zijn geïnspireerd op de witte stranden van Apulië, het verouderde hout van de boten en het kobaltblauw van de zee.

DETAILS

De deck-tafel is een perfecte combinatie van materialen, vormen en kleuren, bedacht voor de globetrottende klant die altijd op zoek is naar uitgekiende, elegante producten.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De poten zijn vervaardigd uit massief, natuurlijk, gebleekt teak, met een binnenkant van lasergesneden plaatmetaal, gepolijst en afgewerkt met zwart chroom. Blad van MDF met natuurlijk, gebleekt teak fineer, inzetstukken en rand van zwart hout.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Marcel Wanders studio ontwerper

Marcel Wanders is een toonaangevend product- en interieur design studio gelegen in de creatieve hoofdstad Amsterdam, met meer dan 1.900+ iconische product -en interieur designs over de hele wereld. Dit onder leiding van Marcel Wanders' creatief leiderschap en creatieve regie, en met de steun van Gabriele Chiave als Creatief Directeur sinds 2014.  Marcel Wanders heeft 52 design- en communicatiedeskundigen in dienst.

Marcel Wanders studio
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store