Crate
Dressoirs en buffetkasten

Crate

Een serie hedendaagse meubelen geïnspireerd door rustieke invloeden, met name het landschap, de architectuur en de levensstijl van Apulië. Deze collectie is een waardig eerbetoon aan de geschiedenis, natuur en ambachtelijke tradities van deze regio.

DETAILS

Een eenvoudig ontwerp dat uniek is door zijn gevoerde, ruwe stof met een speciaal olijfblad-motief, gestikt met draad in dezelfde kleurentint.

DETAILS
test3

MATERIALEN

Frame en onderstel van massief notenhout. Schuifdeuren met randen van massief notenhout en panelen bedekt met gevoerde, gewatteerde stof met een gepersonaliseerd motief. Bovenkant, achterpanelen en planken van MDF met walnoot fineer.

MATERIALEN

UITVOERINGEN

UITVOERINGEN
UITVOERINGEN

Marcel Wanders studio ontwerper

Marcel Wanders is een toonaangevend product- en interieur design studio gelegen in de creatieve hoofdstad Amsterdam, met meer dan 1.900+ iconische product -en interieur designs over de hele wereld. Dit onder leiding van Marcel Wanders' creatief leiderschap en creatieve regie, en met de steun van Gabriele Chiave als Creatief Directeur sinds 2014.  Marcel Wanders heeft 52 design- en communicatiedeskundigen in dienst.

Marcel Wanders studio
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store