MENU Natuzzi
x
Laden
Lampen

Cosmo

De lamp Cosmo is meer dan een interieurelement: het is een erg speciale lamp die onmiddellijk de aandacht trekt in de omgeving waarin hij staat. De structuur heeft ovale openingen, die zijn gecreëerd met innovatieve 3D lasertechnologie. Op die manier projecteert Cosmo bijzondere vormen op de muur en het plafond, die voor een geraffineerd effect zorgen in uw interieur.

DETAILS

DETAILS
test3

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De lamp Cosmo bestaat uit een gelakte stalen structuur en een lampenkap van opaline methacrylaat, met een matwitte of koffiebruine afwerking met soft touch-effect.

Verkrijgbaar als staande lamp en als tafellamp.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Victor Vasilev ontwerper

Victor Vasilev, geboren in Plovdiv (Bulgarije) in 1974, gaat als ontwerper en architect constant op zoek naar de essentie van vormen en materialen. Hij studeerde af aan de Politecnico di Milano en volgde les aan de kunstacademie van Kopenhagen, vooraleer in 2004 in Milaan zijn eigen bedrijf op te richten. Hij won verschillende internationale onderscheidingen.

Victor Vasilev
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store