CAVA
Salontafels

CAVA

Cava bestaat uit een set salontafels waarmee geometrische samenstellingen van horizontale en verticale vlakken kunnen worden gecreëerd, waardoor evenwicht in een ruimte ontstaat. De Cava salontafels zijn elegante en praktische interieuraccessoires die op harmonieuze wijze gecombineerd kunnen worden met de andere onderdelen van een ruimte.

DETAILS

Door het samenvoegen van verschillende panelen worden vakken gecreëerd die kunnen worden gebruikt als kleine boekenkasten.

DETAILS

MATERIALEN

Volledig gemaakt van transparant, gerookt bronsglas. De samenstellingen brengen een 3D-lagenspel met intense optische effecten tot leven. 
De bijzettafel met zijn metalen constructie en glazen blad vormt een ideale combinatie met de bank, en is een praktisch bruikbaar oppervlak in de woonkamer.

MATERIALEN

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Mauro Lipparini ontwerper

Lipparini is een eclectisch architect en ontwerper die zijn creativiteit op alle gebieden tot uitdrukking brengt: complexe industriële projecten, interieurarchitectuur, installaties, studie van projecten.  Hij is een van de leidende figuren van het "Italiaanse minimalisme", dat veel succes kent, en zijn talent wordt wereldwijd erkend. Lipparini studeerde in 1980 af in Firenze en heeft Italië gekozen als de ideale plek voor zijn research en werk.

Mauro Lipparini
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store